Wat zie je en hoe klinkt het als een constructie van 6000 lucifers, naast elkaar opgesteld, aan wordt gestoken? Aanschouw en geniet!

Gelukkig zijn er video’s!

Er zijn veel zaken in de wereld, die je je waarschijnlijk kunt voorstellen, maar niet kunt uitvoeren en nagaan, omdat je daar eenvoudigweg niet genoeg tijd voor hebt. Gelukkig is daar: het internet! Genoeg ‘bijzondere’ mensen, die blijkbaar alle tijd hebben om speciale zaken voor jou te checken!

Zo had deze poster blijkbaar nog wat ruimte in zijn/haar agenda om 6000 lucifers-stokjes netjes naast elkaar te zetten. Puur en alleen om te kijken, wat het zou geven, als je ze dan aansteekt. Is alles in één seconde in lichterlaaie, of duurt het even? En wat hoor je dan precies? Hoe lang zou het branden?

Wat gebeurt er? De video:

Blijf niet langer in spanning: nu weten we het:

Zo, nu hoef je het in ieder geval niet thuis proberen! Wat vond je hiervan? Onder de indruk of viel het tegen? Laat het weten in een reactie onderin!


Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer