Adverteren

Vroegert.nl = geweldig adverteren!

Vroegert.nl is een frisse, drukbezochte site met veel feelgood-content. Wij brengen dagelijks artikelen, waarin positieve gedachten of herinneringen worden opgeroepen, met als doel een glimlach op je gezicht te toveren en even een moment van ontspanning te bieden. Een geweldige mogelijkheid voor een adverteerder om zijn/haar merk of producten(en) mee te associëren.

Vroegert.nl = positieve bezoekers!

Vroegert.nl is in juli 2019 ontstaan uit het in 2015 opgerichte EnToen.tv en heeft inmiddels een trouwe groep bezoekers die de site dagelijks bezoeken. Ook nieuwe bezoekers weten hun weg naar onze positieve content te vinden via ons social media platform. 

Vroegert.nl = de mogelijkheden!

Om uw merk, product of dienst te promoten zijn er verschillende mogelijkheden. Zo creëren wij graag samen unieke, aansprekende content in de vorm van een advertorial of sponsored content of display advertisement(s), maar ook andere vormen van samenwerking behoren tot de mogelijkheden. Interesse of vragen? Neem dan contact op via onderstaand formulier en wij zullen spoedig reageren om de mogelijkheden te bespreken.

Bovenstaand formulier fungeert als email-opmaker en stuurt een email naar i[email protected] Buiten de betreffende email worden geen persoonsgegevens opgeslagen.

Leuk en herkenbaar? Volg ons!