Afgelopen weekend was het zover, Kristel, Karen en Josje namen afscheid van K3. Voor de nieuwe K3’tjes een mooi moment om vooruit te kijken, maar Marthe blikt ook nog even terug.

Afscheid en een nieuw begin

In een mooi bericht op Instagram weet ze het volgende te melden.

Op 6 november is er voor ons een heel nieuw leven begonnen. De vorige maanden waren maanden om nooit meer te vergeten. We hebben al zoveel leuke dingen mogen meemaken en hebben superveel lieve en leuke mensen leren kennen. Via deze weg wil ik dan ook laten weten dat de vorige maanden nooit zo geweldig waren geweest zonder jullie allemaal. Jullie zijn onze tweede familie geworden en zonder jullie had het nooit hetzelfde geweest. Hopelijk mogen we nog heel veel samenwerken met jullie en komen er nog vele jaren bij!!

Marthe is blij en dankbaar, ze heeft samen met Klaasje en Hanne veel meegemaakt de afgelopen maanden. Veel mensen leren kennen en vooral ook veel geleerd van de oude K3’tjes. Tijd voor een nieuw tijdperk, Hanne, Klaasje en Marthe als de enige echte K3.

Lees ook: Zo mooi: dit zijn de ALLERlaatste momenten van de ‘oude K3’

 

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer