Wij kennen niet veel mensen die afwassen als hobby hebben, maar daar heeft deze innovatieve student iets op gevonden. Gewapend met een 3D-printer heeft hij dé oplossing gevonden voor mensen die geen afwasmachine hebben maar niet handmatig willen afwassen.

 

De 22-jarige Zweedse student Filip Sjöö kreeg voor kerst een 3D-printer en noemt dit nu al het beste kerstcadeau ooit. Sjöö is bedreven in Pursa 3i, CAD en Solidworks 3d waarmee hij een prototype creëerde van deze handmatige maar toch automatische afwasser. Aangedreven door water maakt de borstel bewegingen om alles netjes schoon te krijgen. Jouw taak: het bord in de juiste hoek tegen de borstel houden, that’s it. Check de video om deze briljante machine in actie te zien.

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer