We hoeven je niet te vertellen dat het ook in Nederland erg warm kan worden, temperaturen kunnen zelfs oplopen tot boven de 40 graden zo heeft de zomer van 2015 bewezen, maar ook nu wordt het alweer vroeg erg warm. Airco’s en en ventilators zijn niet aan te slepen en kosten altijd geld. Maar je kunt het ook zelf, zo bewijst deze airco-held.

In principe kan iedereen dit doen en er zijn maar weinig materialen voor nodig.

  • Zaag
  • Boormachine
  • PVC-buis (bocht)
  • Koelbox

Dit is in praktisch elke bouwmarkt te verkrijgen en ook de minder ervaren klusser kan hiermee aan de slag. In de video wordt exact getoond hoe dit in zijn werk gaat en nadat je alle stappen hebt doorlopen beschik je over een goedwerken en vooral goedkope airco. Het is zelfs mogelijk om het geheel van stroom te voorzien met een batterij of zonnepaneel.

Lees ook: Zout, ijs en een blikje cola…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer