Alberto uit Samson en Gert onthult een groot geheim uit de serie

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Wie is er niet mee opgegroeid, Samson en Gert met alle bijbehorende karakters. Alberto, in het echte leven bekend als Koen Crucke, onthult in een tv-programma een bijzonder goed bewaard geheim.

Albertoooooo

Albertoooo was een opvallend karakter in de serie Samson en Gert. Deze vrolijke, ietwat paniekerige kapper kwam met grote regelmaat langs bij Samson en Gert met allerlei problemen, vragen en andere zaken. Zijn standaard-zin was natuurlijk: ‘Ik moest kloppen want de bel deed het niet’ en daarna: ‘Het is Albertoooooo’.

Inmiddels zijn we al heel wat jaren verder en is ook Alberto flink veranderd. Koen Crucke is flink afgevallen en hij is bijna onherkenbaar geworden voor fans van de vroege versie van de serie.

Lees ook: Ongelooflijk: zo ziet Mr Spaghetti uit Samson en Gert er nu uit

Groot geheim

Maar er blijkt een groot geheim te zijn binnen de serie, dat nooit naar buiten is gekomen. Dit maakte Crucke bekend tijdens het radioprogramma ‘Spijkers’. Alhoewel Mr Spaghetti altijd werd gekoppeld aan Claudine van de operaclub in de serie, bleek het personage toch op mannen te vallen. Dit geldt overigens ook voor Crucke in het echte leven.

Dit ‘goed bewaarde’ geheim is natuurlijk geen schokkend nieuws en eigenlijk wist iedereen het al, maar toch is het een interessante bekentenis van de acteur.

https://www.instagram.com/p/BMPUADYAd0d/

En nu?

Hoe en of dit de verhaallijn in de toekomst gaat veranderen weten we natuurlijk nog niet. Of dit aangepast wordt nu het bekend is geworden moet gaan blijken in de toekomst. Maar wat er ook gebeurt, Mr Spaghetti blijft voor ons Mr Spaghetti!

Via: TeVe Blad

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Share to...