Ariana Grande kan geweldig zingen, maar naast haar eigen nummers, kan ze ook fantastisch imiteren en doet dat hier met 5 top-artiesten!

De getalenteerde Ariana Grande timmert hard aan haar carrière. De 22-jarige superster heeft al menig hit op haar naam staan. Maar ze kan ook iets anders geweldig: het imiteren van andere TOP-zangeressen. In deze sketch van de Amerikaanse Saturday Night Live doet ze achtereenvolgens Whitney HoustonBritney Spears, Rihanna, Shakira en Celine Dion op sublieme wijze na…

https://www.youtube.com/watch?v=-NRxsipCV0c

Zingend kan ze dus ongelooflijk imiteren, maar blijkbaar kan ze dat ook tijdens acteren. Zo doet ze hieronder Jennifer Lawrence na en we moeten toegeven… je ziet het METEEN! Knap hoor!

https://www.youtube.com/watch?v=V4GvHepUt4Q

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer