Altijd al in de caravan van Bassie & Adriaan willen chillen? Dit is je kans!! Een identiek exemplaar staat namelijk te koop op Marktplaats!

Iedereen die Bassie en Adriaan vaak gezien heeft, kent deze auto en caravan als geen ander. Vaak genoeg zullen mensen “eventjes aan de binnenkant van hun ogen hebben bekeken”, hoe het zou zijn om in die caravan te zitten… “Allemaggies”, wat een bekende wagen is dat! Erg leuk ook de waarschuwing van de verkoper dat het levensgevaarlijk is, om verkleed als Bassie en Adriaan in deze auto over de snelweg te rijden!

Kortom, een fantastisch attribuut, waar de verkoper zijn/haar best op heeft gedaan. Bovendien kun je Robin de Robot er nog bij krijgen ook!

De foto’s van de wagen:

 

Hier kun Bassie & Adriaan’s auto en caravan kopen! Maar niet teveel betalen, want dan “snap je het wel, maar begrijp je het niet!”

 

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer