De Nokia 3310 was vroeger DE telefoon, hij had een accuduur van een week en kreeg al snel de naam om onverwoestbaar te zijn.

Helaas is de Nokia 3310 uit het straatbeeld verdwenen, maar we denken vaak met veel vreugde terug aan dit toestel uit de topjaren van Nokia. Nu hij niet meer heel bruikbaar is, kun je er natuurlijk van alles mee doen.

Lees ook: 10 irritantste ringtones voor de Nokia 3310

Stel, je hebt nog een nikkel bal liggen, die je verhit totdat hij gloeiend heet is om hem vervolgens op de Nokia 3310 te leggen. Doe dit een aantal malen achter elkaar, maak er een video van en post hem op YouTube. Dat is precies het filmpje dat je hieronder ziet… Bedankt Nokia 3310, voor die goede tijd…

 

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer