Via: youtube.com (capture) | Blake Durmire

Was jij ook fan van Beavis and Butt-Head? Goed nieuws: de populaire animatieserie komt terug!

Beavis and Butt-Head

Er zijn zo van die animatieseries die eigenlijk bedoeld zijn voor volwassenen. Beavis and Butt-Head was er daar een van. Dit programma kon je in de jaren ’90 bekijken op niets minder dan MTV. De toon was heel erg satirisch. Je volgde het leven van Beavis, vereeuwigd in zijn Metallica-shirt, en zijn vriend Butt-Head met AC/DC-shirt en beugel. Twee rasechte pubers dus. Ze zaten op de middelbare school, hadden een bijbaantje en keken zelf ook lekker veel TV. De bedenker van Beavis and Butt-Head, Mike Judge, sprak bijna alle stemmen in.

Via: youtube.com (capture) | MTV International

In 2011 kwamen er al eens nieuwe afleveringen van de populaire animatieserie. Tijdens deze kortstondige comeback hadden de tieners aandacht voor wat er op dat moment leefde in de wereld: Twilight en Jersey Shore. Uiteraard waren ook deze afleveringen hilarisch!

Via: youtube.com (capture) | lachrymose

De film

Wist je dat er ook een langspeelfilm gemaakt is van Beavis and Butt-Head? Deze kwam uit in 1996: Beavis and Butt-Head Do America. Het verhaal is opnieuw heel simpel: Beavis en Butt-Head ontdekken dat hun televisietoestel gestolen is. Ze gaan op zoek naar een nieuw toestel, en zo start het avontuur…

Via: ebay.com

Nieuwe afleveringen!

Comedy Central bestelde maar liefst twee nieuwe seizoenen van Beavis and Butt-Head. Hoera voor alle fans!

Net zoals bij de vorige korte comeback van het programma in 2011, zal er gefocust worden op wat er leeft in de wereld vandaag. Bovendien willen de makers proberen twee generaties aan te trekken: de vorige fans van de jaren ’90 en generatie Z (mensen geboren tussen pakweg 1997 en 2012).

Wanneer de afleveringen te zien zullen zijn, is voorlopig nog niet bekend. Wij kunnen alleszins niet wachten!

Via giphy.com

Ga jij kijken?

Ben jij een die-hard Beavis and Butt-Head fan die niet kan wachten tot de nieuwe afleveringen gelanceerd worden? Of ken jij iemand die héél blij zal zijn met dit heuglijke nieuws? Laat het ons weten via een reactie onderin en deel dit bericht met mede-fans!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

2 gedachten over “Beavis and Butt-Head komen terug met nieuwe afleveringen”

  1. Kom maar door met die nieuwe afleveringen, kan niet wachten. Hopelijk net zo hard als vroeger. Wat heb ik gelachen om deze serie.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer