Acteurs van Friends doen schokkende bekentenis die je jeugd voorgoed kan veranderen

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Friends is populair en niet voor niets. De serie heeft het 10 seizoenen volgehouden en miljoenen kijkers waren aan de buis gekluisterd.

‘Schokkende’ bekentenis

Maar nu heeft Jennifer Aniston in een interview met BBC Radio een bekentenis gedaan. Misschien wel één waardoor je toch anders tegen de titelsong van Friends aan gaat kijken. Deze is gemaakt door ‘The Rembrandts’ en getiteld I’ll be there for you.

In het interview gaf Aniston aan dat de zes acteurs van Friends niet echt fan waren van het liedje. Daarnaast zegt ze dat ze ook het dansen in de fontein niet helemaal top vonden. Dit is één van de meest kenmerkende elementen van de intro van de hitserie Friends.

Oké, geen wereldschokkend nieuws, maar op zijn zachtst gezegd wel opvallend. Het is toch een song die met meer dan grote regelmaat terugkeert en wie kent het ‘Friends-dansje’ nu niet?

Ze heeft wel goede herinneringen aan de serie, ze blijft zelfs regelmatig hangen als ze een aflevering van Friends voorbij ziet komen op tv.

Om herinneringen op te halen, hieronder nogmaals de intro van Friends…

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Share to...