Gelukkig snel vervanger voor navel: pak je borsten vast!

In de afgelopen dagen was je navel raken in de #BellyButtonChallenge even erg hip. Gelukkig is er iets nieuws: pak je borst maar vast voor #BoobsOverBellyButtons

Na de Ice Bucket Challenge voor ALS, hoopt natuurlijk iedereen op een dergelijke succesvolle viral… Nu is er de onzinnige #bellybuttonchallenge, waarbij dunne vrouwen laten zien hoe ‘gezond’ ze zijn, door met hun arm achter hun rug, hun navel aan te raken. Dat ziet er zo uit:

Gelukkig vinden vele mensen dit onzin, waaronder vrouwen die aandacht willen vragen voor borstkankeronderzoek en dus verschuift de aandacht naar een goed doel: twee vliegen in één klap (en voor mannen komt daar een 3e vlieg bij!) Zie hier #BoobsOverBellyButtons:

Redactie

Redactie

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   Vroegert
   Logo