Chipz comeback? Wat begon als grap, wordt heel serieus!

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Het begon als 1 aprilgrap, de comeback de groep Ch!pz, maar het lijkt erop dat de populaire jaren ’00 popgroep binnenkort toch echt weer te bewonderen is! En wat zullen er veel fans blij zijn met een Chipz comeback…

“1 april, Ch!pz in je bil!”

Altijd leuk, die 1 aprilgrappen van bedrijven of in dit geval popgroepen. Zo kondigde Ch!pz, één van de populairste Nederlandse popgroepen uit de jaren ’00, een heuse comeback aan. Er werd een Facebook-event aangemaakt, voor een eenmalig optreden in de Ziggodome! Uiteraard hadden sommige fans het al door: dit concert was toevallig gepland was op 1 april…

Duizenden reacties

Waar sommige slimmeriken het door hadden, werd het voor vele andere fans pas later duidelijk, dat het hier om een grap ging. Er kwamen dan ook een heleboel leuke reacties van mensen, die (net als wij) weer het ultieme jeugdsentiment willen herleven! De voormalig bandleven hadden al die reacties niet verwacht, maar zijn inmiddels ook enthousiast geworden. Hier hun eigen reactie, na de 1 aprilgrap:

Hey allemaal!

Dank je wel voor jullie enthousiaste, grappige, te gekke reacties op ons evenement, een eenmalig optreden…

Geplaatst door Chipz op zondag 1 april 2018

Toch een comeback van Ch!pz?

Alle positieve reacties hebben Rach-L, C!lla, P3ter en Kev!n aan het denken gezet. Waarom niet daadwerkelijk een comeback?! Inmiddels is de groep in gesprek om een geweldig optreden te realiseren! We zijn dus erg benieuwd, maar hopen van harte dat deze comeback er echt van gaat komen! Hier een interview met C!lla en Kev!n:

Ch!pz is back?!

Cowboy, cowboy.. 1-0-0-1 Nights.. Chipz is back?! Het idee begon als een 1-aprilgrap.. maar nu denken ze serieus na over een comeback. Michiel Zwartepoorte belde met C!lla en Kev!n voor de laatste update!

Geplaatst door Wild Hitradio op zaterdag 7 april 2018

Dit was Chipz

Om alvast even in de stemming te komen, hier een korte terugblik naar de jaren ’00! Ch1pz werd namelijk in 2003 opgericht en bestond uit de bandleden Rachel, Cilla, Peter en Kevin. Hoe het nu met ze gaat kunt je hier lezen! Ze behaalden meerdere nummer 1-hits, met onder andere:

Cowboy

1001 Arabian Nights

Wat vind jij van een Chipz comeback?

Wat vond jij vroeger van deze popgroep en wat vind jij van een eventuele comeback? Laat het weten in een reactie onderin en deel dit met andere Ch!pz-fans! Uiteraard houden we jullie op de hoogte als daadwerkelijk een comeback in de planning staat!

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...