Vandaag gaan de K3-fans het weekend weer extra goed in met een splinternieuwe video-clip! Tuit je lippen maar alvast voor de nieuwe clip van K3: Kusjessoldaten!

Kusjessoldaten

In rij met Als het binnenregent of Kus van de juf, is dit alweer de vierde video-clip van K3, die uitkomt in de super-maand april! De K3-fans worden iedere vrijdag van april verwend met een nieuwe clip, waarbij ook oudere nummers in een nieuw jasje zijn gestoken (kijk maar naar Mamasé)!

Vandaag is het de beurt aan Kusjessoldaten. De nummer 2 van de nieuwe CD 10.000 luchtballonnen gaat over soldaten zoals ze eigenlijk moeten zijn: niet vechtend in een oorlog, maar het brengen van kusjes! Tuit je lippen maar alvast, want dit lied moet je niet alleen met de meisjes meezingen, maar ook fluiten!

K3-cadeaus

Zoals je kon zien een vrolijk nummer, met vrolijke K3’tjes en een super mooie boodschap voor jong en oud! Wat vond jij van Kusjessoldaten? Laat het weten in de comments hieronder!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer