Er zijn veel dingen die je kunt doen met frisdrank. Zo kun je cola gebruiken om volledig vastgeroeste schroeven los te maken (moeten we dit eigenlijk wel drinken dan?) en er zijn nog vele toepassingen.

Cola in je haar?

We kwamen echter nog een toepassing tegen van cola. Stel je voor, je hebt één of twee flessen cola over, je hebt geen dorst, maar wil er toch iets mee gaan doen. Dan kun je dit natuurlijk over je haar gooien om te bekijken wat er dan zal gebeuren. Dat deed dit meisje ook, nadat ze gelezen had wat er zou gebeuren… Volgens haar krijgt je haar er leuke golven door, denk jij dat ook?

De praktijk

Om te of het cola en haar goed op elkaar reageren, check de video! Ze zegt het al: “De dingen die we voor schoonheid doen!”

Wat denk jij?

Denk jij (of weet jij) dat het werkt of vind je het resultaat juist tegenvallen? Laat het hieronder in de reactie weten! Ook als je betere alternatieven hebt!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer