Allen Law is onze held van de dag! Hij deelt al meer dan twaalf jaar belegde broodjes uit aan daklozen in Minneapolis, elke nacht. Hij probeert elke nacht honderden mensen die het nodig te hebben te voorzien van gezond eten en andere benodigdheden, geheel vrijwillig. Na deze twaalf jaar wordt het door zijn arts wel afgeraden er nog mee door te gaan, zijn gezondheid begint er namelijk onder te leiden door het vreemde slaappatroon en de kou die hij moet trotseren.

Maar Allen gaat door en deelt elke nacht, hoe koud ook, broodjes uit aan mensen die het nodig hebben. Overdag ligt zijn hele woonkamer vol met brood dat de nacht daarop uitgedeeld gaat worden. Hij zou maar liefst 520.000 broodjes hebben uitgedeeld, bizarre aantallen! Allen is onze held van de dag, check de video!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer