Helaas was het voor de meeste kinderen een zeldzaam verschijnsel om alleen thuis te zijn. De meeste ouders betaalde liever een oppasser om te zorgen dat alles goed verliep met hun kroost. Sommige van ons waren echter gezegend met ouders die barstten van het vertrouwen en die hadden geregeld het rijk voor hun alleen. Voor deze groep in dit artikel 10 dingen die jij vroeger stiekem deed als je alleen thuis was, laat dit maar niet aan je ouders lezen!

1. Het kijken van (te) enge films!

Was jij nog maar 12? Dan mocht jij waarschijnlijk geen films bekijken die 16+ waren. Dit deed je natuurlijk wel wanneer je alleen thuis was!

2. Het bellen van de gratis sekslijn!

En dan natuurlijk een afspraakje maken, niet op komen dagen en de hele nacht krom liggen van het lachen!

3. Snoepen!

Je ouders verstopten de snoeppot, maar jij wist inmiddels allang waar je deze kon vinden. Wanneer de deur in het slot viel, snelde jij je naar de volle snoeppot.

4. Stiekem drinken

Wanneer de kat van huis is dansen de muizen op tafel! Wanneer jij als tiener alleen thuis was, nodigde je al je vrienden uit en sipten jullie lekker van je vaders whiskey. Nou, lekker was het niet, maar wel heel stoer natuurlijk!

5. Vriendje en vriendinnetje

Een perfect moment om dat leuke meisje eens uit te nodigen voor een romantisch avondje. Wie weet wat ervan komt… En er vervolgens wel voor zorgen dat ze weg is als je ouders thuiskomen natuurlijk!

Lees verder op pagina 2! Deed jij #10 ook?!

Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer