Oude klassiekers blijven geweldig om te zien, zo ook die geweldige Disney-toppers! Goed nieuws voor bioscoopliefhebbers, want Pathe toont in september weer enkele Disney-klassiekers op het witte doek!

We zijn er bij vroegert.nl gek op: Disney-klassiekers! Of het nu gaat om de Disney-prinsen, de originele Disney-locaties of zelfs de meest droevige momenten… we kunnen niet genoeg krijgen van deze geweldige films. Daarom waren we extra verrast door de aankondiging van Pathé Bioscopen!

Disney-klassiekers terug in de bioscoop!

Hoe geweldig is het om die geweldige Disney-films weer in de echte bioscoop te kijken. Popcorn en drankje erbij, groot scherm, goed geluid… Normaal gezien, zou dit niet snel gebeuren, maar toch is het komende september zover! Pathé brengt namelijk vier toppers terug op het grote scherm. Plaatsen kun je online reserveren, zowel in het Nederlands als het Engels!

Vooralsnog zijn er vier Disney-films uitgekozen om getoond te worden. Geniet hier alvast even vóór van een enkele voorproefjes:

The Jungle Book

Wall-E

101 Dalmatiërs

Pocahontas

Kortom, genoeg reden om in september een heerlijke Disney-klassieker te bekijken in de bioscoop!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer