Hilarisch! Deze jongens laten je vol trots hun domino-baan zien, maar het gaat niet allemaal volgens schema. Het is inderdaad een briljante video, maar vinden zij dat ook?

Domino Day (maar dan thuis)

Wellicht herinner jij je het ook nog: Domino Day, de televisieshow, waar het ging om miljoenen Domino steentjes. Ze werden secuur opgebouwd in de meest bijzondere constructies. Uiteraard wilde je dat thuis naspelen. Uiteraard minder groot, maar je plannen waren niet minder groots…

Banner Unieke Domino Day stenen (2)
Via: youtube.com (capture) | Domino Day 2009

De praktijk…

Toevallig heten ze allebei Bram! (Zou het de naam zijn?) Uren hebben ze gebouwd aan deze fantastische baan! Steentje voor steentje PRECIES naast elkaar, zorgen dat de boel niet te vroeg omvalt. Bram #1 heeft zelf een extra attribuut in gebouwd, dat ervoor moet zorgen een heel Domino bouwwerk tegelijk omgaat.

Dit liep misschien niet helemaal zoals hij zelf verwacht had, maar briljant is het sowieso! Bij volgende Bram loopt het nog wat moeizamer! Papa waarschuwt zelfs dat de video zo wel wat langer wordt! HILARISCH!


Méér herkenbare nostalgie?

Ontvang meer leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Schrijf je gratis in en ontvang ze wekelijks in je inbox! (al ruim 10.000 nostalgie-liefhebbers gingen je voor).

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer