Test hoe goed je een nummer nog kent aan de hand van een video-quiz! Nu aan de beurt: Dromen zijn Bedrog van Marco Borsato!

Hoe goed ken jij die oude topper nog? Kun je hem inderdaad nog meezingen? Test het nu door deze video-quiz. Het concept is heel simpel: bekijk een oude video (muziek aan) en gedurende dat deze wordt afgespeeld krijg je wat vragen, die je meteen (snel) moet invullen! Bekijk de video geheel af: aan het eind van de clip krijg je je score!

Marco Borsato: Dromen zijn Bedrog

Vandaag is het de beurt aan een werkelijke topper van Nederlandse bodem. De eerste grote hit van Marco Borsato heeft ruim 12 weken op nummer 1 gestaan. Het was toen een record, wat pas 18 jaar later weer verbroken zou worden! Het is Marco’s eerste Nederlandstalige single, waarna hij ook meteen verder gegaan is het in Nederlands!

Hier de nostalgische single:

Doe de quiz!

Kijk snel hoe goed jij Dromen zijn Bedrog nog kent (indirecte cookies en geluid moeten aan staan). Let op: je moet deze hele video afkijken (en luisteren) voor je score! Succes hoor:

Hoeveel had jij er goed? Laat het weten in de comments hieronder! Daag snel je vrienden uit en deel dit artikel om te kijken wat zij ervan bakken!

Lees ook: De 18 redenen waarom TMF vroeger zo ontzettend cool was!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer