Echte Gooische Meisjes: zo gaat het 15 jaar later met ze

Door

Marije Woudsma

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Echte Gooische Meisjes serie

In de periode 2008-2010 konden we op RTL5 meekijken in het leven van een vriendinnengroep in het Gooi. We zijn inmiddels 15 jaar verder.

Hoeveel is er veranderd in het leven van de Echte Gooische Meisjes?

Echte Gooische Meisjes

Voor sommigen is het een streven om te leven in luxe en te zwemmen in het geld. Voor de Echte Gooische Meisjes was het normaal om te leven op Prosecco en truffel.

Tussen 2008 en 2010 konden we op RTL5 zien hoe deze vriendinnen een leven leidden waar sommigen van ons alleen maar over konden dromen.

Via: 7 Gooische meisjes / youtube.com (capture) | LifeandCooking

De groep van de Echte Gooische Meisjes bestond uit de volgende dames:

  • Pauline Wingelaar
  • Florine Hofstee
  • Bo Wilkes
  • Kimberly Bosman
  • Leslie Keijzer

Hoe zag hun leven er kort samengevat uit? Kom weer helemaal in de Gooische sfeer met de promo van toen!

Het televisieprogramma

Op 16 oktober 2008 begon RTL5 wekelijks afleveringen uit te zenden over de Gooische meisjes. We konden zien hoe hun dagelijks leven eruitzag.

Onder commentaar van Beau van Erven Dorens, die niet vies was van wat sarcasme zo nu en dan, konden we meegenieten van de winkelsessies in de duurdere winkels en de vrijetijdsbesteding onder de hogere klasse.

Hier kun je nog eens nagenieten (incl. de intro):

Zo zagen we hoe tijdens de afspraken standaard glazen prosecco gedronken werden, onder genot van een uitgebreide borrelplank die door de Gooische catering werd gebracht.

Ook konden we zien hoe de kern van het Gooi op de vrijdagmiddag, na het harde werken of het lange winkelen, zich op de terrasjes streek voor een paar borrels om het weekend te vieren.

Leuke weetjes over Echte Gooische Meisjes

  • De meiden kenden elkaar niet voor het programma werd gemaakt, maar zijn door het televisieprogramma een vriendengroep geworden. Pauline liep namelijk stage bij de televisie en vond het een leuk idee om een serie te maken over hun leven. En zo geschiedde.
  • Het programma is in een nieuw jasje gegooid: Echte Gooische Moeders. Onder de naam hadden ze ook een eigen sieradenlijn opgezet, met oorbellen en armbanden.

Hoe gaat het nu met de Echte Gooische Meisjes?

Nu we weer een beeld hebben van de jonge meiden destijds, is het nu tijd voor een blik op het heden. Waar staan deze meiden nu in het leven?

Natuurlijk heb je hun al kunnen zien in Echte Gooische Moeders, maar voor wie dat gemist heeft, hier een update…

Pauline Wingelaar

In de eerste aflevering van Echte Gooische Meisjes zorgt Pauline er met de opmerking ‘liever verwend dan verwaarloosd’ voor dat ze zichzelf gelijk in de schijnwerpers zet.

En niets is minder waar. Ze is 22 jaar, woont samen met haar oudere vriend Harmen en krijgt zo nu en dan ook wat geld van ‘pappie en mammie’ toegeschoven. Ze geniet van vele glazen bubbels, krijgt na licht aandringen een nieuwe auto cadeau van haar vader en koopt een prijzige outfit voor een (eenmalig) rondje golf.

Echte Gooische meisjes serie Pauline Wingelaar
Via: Echte Gooische Meisjes (capture)

Inmiddels is Pauline 36 jaar en moeder van twee zoontjes, genaamd Reinier en Diederik. Ze is getrouwd met Harmen (ja, dezelfde Harmen die we uit het televisieprogramma kennen).

Na Echte Gooische Meisjes heeft ze nog vaker aan televisieprogramma’s meegedaan zoals Shopping Queens VIPS en voor LINDA.tv is ze in verschillende settings te zien.

Bo Wilkes

De Gooische meisjes waren vaak te vinden bij Bo thuis, waar haar moeder met plezier de meisjes voorzag van prosecco en een kwalitatieve catering.

Bo was een ware eventmanager die zich stortte op het verjaardagsfeest van vriendin Leslie. Ze deed dit alles op haar gemak vanuit haar luxe, door haar ouders gekochte, Amsterdamse grachtenpand dat ze met haar zus deelde.

Echte Gooische meisjes serie Bo Wilkes
Via: Echte Gooische Meisjes (capture)

Inmiddels is Bo verloofd en heeft ze het druk met haar gezin, bestaande uit twee dochters en een zoon. Ze is aan het werk in de sales en marketingbranche en houdt iedereen via Instagram op de hoogte van haar leven in Laren.

Florine Hofstee

We zagen Florine in het eerste seizoen, waar ze vaak te vinden was op haar scooter naast Leslie. Af en toe ging ze naar de sportschool, maar ze was ook bezig om haar toenmalige droom als stewardess waar te maken.

Na het eerste seizoen is ze even verdwenen uit de spotlights, maar is er weer bij in Echte Gooische Moeders…

Echte Gooische meisjes serie Florine Hofstee
Via: Echte Gooische Meisjes (capture)

Tegenwoordig is Florine getrouwd en heeft inmiddels twee kindjes. Ze runt een webshop vanuit Haarlem, waar ze kleding en sieraden verkoopt.

Kimberly Bosman

Kimberly was in het televisieprogramma veel bezig met haar hondje dat ze flink in de watten legde. Daarnaast was ze vaak bij sportieve activiteiten te vinden met vriendinnen zoals waterskiën en paardrijden.

Dit alles werd dan wel weer begeleid onder een paar glaasjes bubbels.

Echte Gooische meisjes serie Kimberly Bosman
Via: Echte Gooische Meisjes (capture)

Kimberly is inmiddels getrouwd en moeder van een zoontje. Daarnaast is ze in Laren haar eigen schoonheidssalon ‘The Salon’ gestart, waar ze met producten uit Parijs werkt.

Leslie Keijzer

Leslie was in de serie een van de jongste meisjes en bezig met haar verjaardagsfeest te plannen en scooter te rijden. Werd haar scooter gestolen, dan kreeg ze gewoon weer een nieuwe van haar vader.

We zagen vooral ook hoe ze erg kieskeurig was betreft outfits kopen, wat zelfs haar vriendinnen en stylisten tot wanhoop dreven.

Echte Gooische meisjes serie Leslie Keijzer
Via: Echte Gooische Meisjes (capture)

Naast Echte Gooische Meisjes heeft Leslie ook meegedaan aan Echte Meisjes In De Jungle en De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS, waar ze meedeed als partner van Michella Knox.

Leslie is moeder van twee en woont samen met haar vriend in Amsterdam.

Mocht je na de beelden weer zin hebben om je weer onder te dompelen in het luxe leven van het Gooi, dan kun je op Videoland de twee seizoenen of natuurlijk Echte Gooische Moeders bekijken.

Onder het genot van een goede kaasplank en een glas bubbels natuurlijk!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Geboren in 1992, opgegroeid met Villa Achterwerk. Als ik de visboer hoor, neurie ik automatisch het intro van 'Mijn Franse Tante Gazeuse'. En ja, ik draag nog steeds zonder schaamte een haarelastiek met een lieveheersbeestje. Duik je met me mee in nostalgische herinneringen?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...