Op donderdag 10 december 2015 vond het gala van het Vlaamse Lied plaats in het Plopsa Theater in De Panne. K3 ontving daar haar eerste award!

Onder leiding van voorzitter Jo Declercq (alias Jo met de banjo), reikte ‘Vlaamse Podiumartiesten’ (Vlapo) voor de tweede keer haar prijzen uit. Dit keer werden er zeven zogenaamde Loftrompetten uitgereikt.

k3bestel

De Vlaamse Loftrompet voor beste groep werd uitgereikt door de Vlapo-dames Margriet Hermans, Micha Marah en Conny Neefs.  Misschien niet geheel toevallig, als je kijkt aan wie ze de award voor beste groep mochten overhandigen. Het publiek had de keuze tussen Clouseau, K3, Will Tura & Triggerfinger, Nicole & Hugo en De Romeo’s. Uiteindelijke was het publiek onder de indruk van de nieuwe K3 en hun show samen met de verlatende K3 en koos daarom voor deze toppers! Hoe kan het ook anders gezien hun immense populariteit van de dames.

Het is de eerste award voor Hanne, Klaasje en Marthe, die de prijs natuurlijk wel moeten delen met Josje, Karen en Kristel. Omdat de fakkel echt is doorgeven, hebben de nieuwe meisjes de prijs in ontvangst genomen! De award was onder andere ook voor het lied K3 Loves You:

K3-cadeaus

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer