Vroeger waren er nog uitvindingen zoals het wiel, het gebakken ei, of de paperclip, maar alles valt in het niet bij de allerlaatste uitvinding van de mens. We zijn nu echt klaar!

Wie kent er NIET het gevoel: “ik wil mijn vrienden ECHT graag laten zien wat ik eet!”. Bijna iedereen toch? Precies! Maar je vrienden zijn natuurlijk ook niet achterlijk. Gewoon een foto op social media plaatsen van je mega-healthy-superfood-cornflakes of grappig uitziende rijstepap is niet genoeg. Wie zegt dat jij die foto niet gewoon van internet hebt geplukt? Wie zegt dat jij daadwerkelijk zo cool bent geweest, om die gekleurde paaseitjes ZELF op te eten?!

Nou… Simpel! De SELFIE-LEPEL!!!!!

[mashvideo]

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer