Helaas verdwijnen er jaarlijks nog veel te veel kinderen. Natuurlijk vertel je als ouder om niet met vreemden mee te gaan en niets aan te nemen, maar heeft dit ook echt het gewenste effect

Joey Salads heeft een sociaal experiment opgezet waarbij hij toestemming aan ouders vraagt om met hun kind te gaan praten. Vervolgens zal hij proberen of ze met hem mee willen gaan. Als de ouders toestemming geven, gaat hij aan de slag.

De resultaten zijn schokkend te noemen, wat een kleine puppy al niet kan doen. Deel deze video om ouders nogmaals bewust te maken van dit soort praktijken. Gelukkig is dit maar een experiment, maar je moet er niet aan denken dat dit jouw kind overkomt, toch?

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer