Experiment: zo makkelijk kunnen ‘vreemden’ een kind meenemen

Helaas verdwijnen er jaarlijks nog veel te veel kinderen. Natuurlijk vertel je als ouder om niet met vreemden mee te gaan en niets aan te nemen, maar heeft dit ook echt het gewenste effect

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Joey Salads heeft een sociaal experiment opgezet waarbij hij toestemming aan ouders vraagt om met hun kind te gaan praten. Vervolgens zal hij proberen of ze met hem mee willen gaan. Als de ouders toestemming geven, gaat hij aan de slag.

De resultaten zijn schokkend te noemen, wat een kleine puppy al niet kan doen. Deel deze video om ouders nogmaals bewust te maken van dit soort praktijken. Gelukkig is dit maar een experiment, maar je moet er niet aan denken dat dit jouw kind overkomt, toch?

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

Redactie

Redactie

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   Vroegert
   Logo