Het zal je wellicht niet ontgaan zijn, de terreurdreigingen van afgelopen weken. Ook de concerten van K3 zullen extra beveiligd worden.

Extra beveiliging

Woordvoerder Jamilee Smith zegt: ‘Studio 100 is hierover in constant en nauw overleg met de bevoegde beveiligingsinstanties. Samen worden extra veiligheidsmaatregelen uitgewerkt.’. In verband met de uitgebreidere controles bij de concerten wordt geadviseerd aan bezoekers om geen grote tassen mee te nemen.

Ben je dus van plan naar een concert te gaan, houd dan goed het laatste nieuws in de gaten op de K3 fan-pagina of natuurlijk ook op vroegert.nl.

Vanaf 28 november start de afscheidstournee van Karen, Kristel en Josje, waar ze ook meteen de nieuwe K3 zullen introduceren met Hanne, Marthe en Klaasje. Het eerste concert in Nederland zal plaatsvinden op 12 december. Hier zal de nieuwe K3 onder andere de nieuwe hit 10.000 luchtballonnen ten gehore gebracht worden. De release van het nieuwe album staat voor 18 december gepland. Op de dubbel CD zullen 12 nieuwe en 12 ‘oude’ nummers staan.

 Via: AD
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer