Iedereen kent ze wel, die wedstrijden waarbij je bizarre hoeveelheden eten naar binnen moet werken om de twijfelachtige titel kampioen te krijgen. Deze frikadellen-eet-wedstrijd in Sint-Oedenrode verloopt iets anders dan de uitbaters van het café hadden verwacht: Facebook gaat los.

Het evenement, dat zal plaatsvinden op 5 juni in café Oud Nijnsel krijgt net iets teveel aandacht. Inmiddels hebben zich al 16.000+ mensen zich ingeschreven (Sint-Oedenrode heeft 17.000 inwoners) en de reacties worden steeds interessanter. Wie weet kijken we hier wel naar het nieuwe Project X (Haren).

Er zijn mensen boos omdat er niet serieus mee omgegaan wordt, vragen over het doorverkopen worden aan de lopende band gesteld en natuurlijk de ‘halal-vraag’ blijft ook niet uit. Ook zijn er suggesties om goede coaches te vinden en natuurlijk worden er potentiële deelnemers getagd. Hoe dan ook, weer even vermaak op de evenementpagina en als je in de buurt bent, ga gerust even langs!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer