Deze ouders zijn radeloos, nadat Netflix Frozen verwijderde…

Was het eerst de beurt aan de populaire kinderserie ‘Cars’, nu was ook kinderfavoriet ‘Frozen’ aan de beurt… De serie is uit Netflix gegooid. Hier de paniekreacties van Nederlandse ouders!

Het was ongetwijfeld één van de grootste problemen van deze tijd en had potentieel impact op komende generaties. Complete opvoedingen zouden worden ontregeld en kinderen zouden op jonge leeftijd ontsporen. Dit alles vanwege een beslissing van een live-stream dienst. Namelijk, door het verwijderen van Frozen uit de bibliotheek. Netflix waagde het en heeft het geweten… De reacties van vele ouders zijn niet mals.

“Let it go, let it go”… “en koop gewoon de DVD”, zou je zeggen, maar niets is minder waar! Het was een catastrofe! Eerst komt het moment van beseffen, maar nog niet geheel doorhebben wat er precies aan de hand is. De pre-apocalypse:

  Of:

 

Tja… en dan is het duidelijk!

  Die arme kids…

Ze zijn radeloos:

Hele vakantie verpest:

Woedende ouders… tot alles toe in staat:

  En dan natuurlijk de gevolgen:

Marcel heeft het door!

 

Gelukkig had Netflix ook door wat ze de wereld aandeden. De online dienst wilde niet verantwoordelijk voor alle wereldproblemen, die ze langzaam veroorzaakten. Frozen wordt weer in de database opgenomen per september en de wereld heeft maar 1 maand moeten lijden…

 

Redactie

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

      Vroegert
      Logo