Feelgood: de hele buurt leert gebarentaal voor deze dove jongen

Ben je doof of slechthorend, dan is communiceren soms een uitdaging, lang niet iedereen kent gebarentaal. Dat heeft Muharrem aan de lijve ondervonden, elke dag weer. Er zijn natuurlijk wel mensen in zijn omgeving om via gebarentaal mee te communiceren, maar wat de hele buurt heeft opgezet is geniaal en hartverwarmend. Er ging een maand voorbereiding aan vooraf en allemaal mensen die hij niet kende hebben, speciaal voor hem, gebarentaal geleerd.

Gebarentaal voor de buurjongen

Op de dag dat het allemaal moest gebeuren draaide de camera’s mee en werd Muharrem aangesproken door allerlei voor hem vreemden in gebarentaal. Hij heeft eigenlijk nog niets door, tot het einde. Zijn reactie is hartverwarmend!

Redactie

Redactie

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   Vroegert
   Logo