De Belg Sid Frisjes was in Parijs en maakte daar een mooie foto van de Eiffeltoren, maar in plaats van deze traditioneel ‘onder zijn vingers’ te fotograferen, ging het iets anders.

Onderstaande foto plaatste hij op Instagram, waarna er op hackersforum 4Chan een vraag kwam om de Eiffeltoren onder zijn vinger te Photoshoppen.

Eifeltoren-foto

Een dergelijke vraag op een forum als 4Chan, dan gaat het hard. De reacties en Photoshops zijn briljant en worden steeds vreemder, check en lach!

Eifeltorenphotoshop13 Eifeltorenphotoshop12 Eifeltorenphotoshop11 Eifeltorenphotoshop10 Eifeltorenphotoshop9 Eifeltorenphotoshop8 Eifeltorenphotoshop6 Eifeltorenphotoshop5 Eifeltorenphotoshop4 Eifeltorenphotoshop3 Eifeltorenphotoshop2 Eifeltorenphotoshop1 Eifeltorenphotoshop

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer