Verjaardagskaarten krijgen we ook in het digitale tijdperk nog steeds. Maar misschien ken je ze wel, die kaarten die muziek beginnen te spelen zodra je ze opendoet. De ‘Best Prank Birthday Card Ever’ doet dit ook maar voegt er nog een extra dimensie aan toe die voor jou briljant of frustrerend kan zijn.

De ‘Best Prank Birthday Card Ever’ is, zoals de naam doet vermoeden, bedoeld om je vrienden beet te nemen. Zodra deze uit de veilige modus is gehaald, dan begint de muziek te spelen zodra de kaart ontvangen en geopend wordt. Het dichtklappen zorgt er echter niet voor dat deze stopt en ook de Play-button heeft een averechts effect, het volume zal alleen maar stijgen. Daar zit je dan met een verjaardagskaart die minimaal drie uur aan een stuk blijft spelen. Wil jij de kaart bestellen, dan kan hier.

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer