Het is hilarisch om te zien, maar waarschijnlijk voor de dames zelf wat minder… Hoge gympjes en een glad podium = afrader!

Typische Koreaanse girlband (met briljante naam Gfriend): korte witte jurkjes, lange zwarte haren, hoge gympjes, lekker playbacken met dansjes en… een GLADDE VLOER! Als dat maar goed gaat! Opvallend, dat één van de dames al een knieband aanheeft.
Je gaat meteen denken dat het van het vorige optreden moet zijn. Wel veel respect, dat ze doorzetten en de show afmaken!

Toch kunnen we niet anders dan respect hebben voor deze dames. Als je kijkt, hoe doelbewust ze doorgaan. Maar eerlijk is eerlijk: het blijft grappig om te zien:

https://www.youtube.com/watch?v=Woxzvverljw

Het zit deze Koreaanse band niet altijd mee met de optredens. Zo is in de volgende video te zien, dat één bandlid plotseling onwel wordt. wel jammer dat de stemmen nog even doorgaan, ook al zijn de dames opgehouden…

https://youtu.be/Hb1GuC_Nc6E?t=1m53s

 

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer