Deze Chinese uitvinder vond de motivatie om een automatische-haar-was-machine te maken toen zijn oma verlamd raakte. Hij wilde haar graag helpen en ging aan de slag en bouwde een machine die volledig zelfstandig haren kan wassen en drogen.

Iedereen doet het, zijn haren wassen. De ene doet het dagelijks, de ander slaat wel eens een aantal dagen over, maar uiteindelijk wil iedereen schoon haar. Het is dan ook niet zo vreemd dat de Chinese uitvinder zoveel aandacht krijgt voor zijn machine. Het heeft hem wel 16 jaar gekost om te komen tot waar hij nu is: maar deze automatische haarwasser is klaar om gepatenteerd te worden.

Haarwasautomagisch1

Wij geloven meteen dat deze haar-was-machine werkt, maar designtechnisch is er nog wat winst te halen om te zorgen dat mensen hem durven te gebruiken. Zou jij je haar wassen met deze afgrijselijk lelijke, maar bijzonder praktische machine?

Haarwasautomagisch4 Haarwasautomagisch3 Haarwasautomagisch2

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer