Een hele gelukkige verjaardag voor K3’tjes Hanne! Zij is vandaag 22 jaar geworden! De 10.000 ballonnen mogen uit voor deze geweldige meid!

Twee dagen na elkaar feest. Was het gisteren de verjaardag van Klaasje, nu is Hanne Verbruggen 22 jaar geworden! Op 3 maart 1994 is zij geboren in Mechelen en is daar ook blijven wonen totdat ze ging studeren! Voordat ze K3’tjes werd, studeerde ze communicatiewetenschappen aan in Antwerpen. Hanne heeft 3 muzikale broers, die zelfs nog (met hun vader) een groepje vormden!

Use your smile to change the world, don’t let the world change your smile!✌?

Een foto die is geplaatst door H△NNE (@hannecarry) op

Natuurlijk kennen we de getalenteerde, maar ook SUPER spontane en lieve Hanne al goed van K3, maar inmiddels ook van werk bij de scouting! Hier was ze leidster voor de groep Akabe, gericht op kinderen en jongeren met een handicap binnen scouting. Alleen al vanwege dit werk kan iedere #echteK3fan ongelooflijk trots zijn op (en een voorbeeld nemen aan) onze Hanne. Hier zie je hoe een meisje haar scoutingsleidster weer terugziet:

Als #echteK3fan wensen we Hanne een fantastische verjaardag toe en, net als Klaasje, nog VELE jaren (bij K3 😀 ), want we zijn erg blij met haar! Gefeliciteerd, Hanne!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer