Deze twee meisjes zijn al jaren lang beste vriendinnen, ze delen niet alleen een intense vriendschap, maar hebben ook nog dezelfde voornaam: Sara(h). Hun vriendschap is op zichzelf al bijzonder, omdat ze elkaar nog nooit gezien hebben, maar de afgelopen jaren hebben ze extreem veel steun aan elkaar gehad.

Hartsvriendinnen op afstand

Beide meisjes zijn geboren met een niet volledig ontwikkelde arm en dat brengt nogal wat met zich mee. Beide hartsvriendinnen hebben niemand in hun omgeving die precies weet hoe ze zich voelen en vinden dan ook veel steun bij elkaar. Ze zijn met elkaar in contact gebracht via hun moeders, maar ze woonden wel aan de andere kant van de wereld. Hun wekelijkse Skype-gesprekken hebben beide meiden geholpen te worden wie ze nu zijn.

Saras

Maar hoe vreemd is het dat ze zo’n intens contact hebben en elkaar nog nooit ontmoet hebben. Daar moet verandering inkomen en zoals je je kunt voorstellen, de beelden zijn werkelijk prachtig, een mooi moment voor beide Sara’s. Wat kan de wereld toch mooi zijn!

Sta zelf ook eens stil bij jouw hartsvriendin of beste maat en verras hem/haar eens zonder aanleiding, maar misschien nog belangrijker: wees er vooral erg zuinig op!!

Bloemen bezorgen bekijk de boeketten in 360

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer