Via: The Lion King | Disney

Wie kent ‘m niet, de klassieker van Disney, waar de leeuw Simba centraal staat. We hebben het natuurlijk over De Leeuwenkoning. Na een eerdere aankondiging is daar dan eindelijk de trailer van de nieuwe live-action versie van The Lion King…

The Lion King in live-action

We hebben natuurlijk eerder al bericht over de aankondiging van de Lion King als live-action film, maar de film verschijnt gelukkig binnenkort helemaal. Het gaat hierbij om een remake van de originele film, maar dan in live-action. Nostalgische dus, waarbij we ons kunnen voorstellen, dat iedereen meteen erg nieuwsgierig is naar het resultaat!

Via: The Lion King | Disney

Bekende stemmen

In tegenstelling tot een eerdere (zeer korte) trailer van de nieuwe Disney-film, zijn nu ook meer karakters te zien en kun je zelfs de stemmen van de meeste rollen horen. In het Engels zijn dit: Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, John Oliver, Keegan-Michael Key, Beyoncé Knowles-Carter en James Earl Jones. Natuurlijk kan je de muziek niet ontgaan, om kippenvel van te krijgen!

De trailer van The Lion King (2019)

Let vooral ook goed op aan het eind van de trailer. Onze vrienden Timon en Pumba mochten natuurlijk niet ontbreken…

Wat vond jij ervan?

En genoten van de trailer? Kreeg jij ook kippenvel zoals wij van alle karakters en de muziek? Natuurlijk ook de hamvraag: ga jij kijken als de film uitkomt op 17 juli 2019? Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook: 24 dingen die je nog niet wist over de Leeuwenkoning (Lion King)!


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer