Hoe gaat het nu, 15 jaar later, met de cast van ‘Spring’?

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Kennen jullie ‘Spring’ nog? Deze Vlaamse serie was begin deze eeuw razend-populair in zowel België als Nederland. Inmiddels is het 15 jaar geleden dat de eerste aflevering werd uitgezonden. Hoe gaat het nu met de cast? Wij zochten het uit!

Ik ben jooooooong, de wereld ligt aan mijn voeten

Spring!

De allereerste aflevering van Spring werd in 2002 uitgezonden en de serie kreeg maar liefst 6 seizoenen. We wilden allemaal wel naar deze dansschool gaan!In 2008 namen we, met tranen in onze ogen, afscheid van deze hechte vriendengroep. Haal herinneringen op met de geweldige intro!

Hoe gaat het nu?

Toentertijd waren deze tieners razendpopulair. Hoe gaat het nu met deze tienersterren? Wij gingen op onderzoek uit! We kunnen alvast verklappen dat een van de acteurs nu als goochelaar door het leven gaat!

Jenna Vanlommel – Tien

Tien was het coolste meisje uit Spring. Wat doet Tien oftewel Jenna nu? Na het succes van Spring studeerde zij aan de Pabo en sinds enkele jaren geeft ze toneelles. Daarnaast is Jenna trotse moeder van een prachtige dochter!

https://www.instagram.com/p/BXqeWmzDfgw/?taken-by=jennavanlommel

Timo Descamps – Jo

In de serie was Jo homoseksueel, net als acteur Timo Descamps zelf. Momenteel vertoeft de Vlaamse acteur in Amerika en heeft hij een prachtig huis in Los Angeles. Hij is actief als acteur, zanger en presentator.

https://www.instagram.com/p/BVq1_MqFpb6/?taken-by=timodescamps

Kobe van Herwegen – David

Kobe speelde David in de serie. Hij is nog steeds actief als acteur en daarnaast is hij presentator en goochelaar. Wat een unieke combinatie. Hij was als acteur onder andere te zien in Ghost Rockers en spreekt geregeld stemmen in voor tekenfilms. Ook staat hij op het toneel, zo was hij onlangs te zien als Pumba in de Nederlandse musical van ‘The Lion King’.

https://www.instagram.com/p/BWTIvoRFPnz/?taken-by=kobevanherwegen

Steven Bossuyt – Pieter

Steven was drie seizoenen lang te zien als Pieter in de serie. Na de serie ging hij van acteren naar zingen. Hij emigreerde naar Londen om daar onder de naam Sherman beroemd te worden. Dit was niet zo succesvol als hij gehoopt had, maar in België is hij wel aardig bekend!

Sofie van Moll – Evi

Sofie van Moll speelde Evi, het meisje met de dreadlocks. Na Spring was ze nog te zien in enkele tv-series, maar in 2014 heeft ze afscheid genomen van de televisiewereld. Inmiddels heeft Sofie twee kinderen en is zij werkzaam in de zorgsector.

Ga weg-sabine hagedoren-fans,
Sofie van moll is de enige echte top-tier aesthetic BV.

Geplaatst door Aesthetics gratia aesthetics 美的 op Dinsdag 5 juni 2018

We zijn er nog niet! Kijk snel verder hoe het met Roxanne of Xavier gaat!

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Share to...