Je kunt je het bijna niet voorstellen: maar onze favoriete high school held Zack Morris is al 42 jaar… Herken jij de ster uit ‘Saved by the Bell’ nu nog?

Wie kent ‘m niet: de all-time favoriete high school serie Saved by the Bell. Hoewel de laatste aflevering van deze feel good sitcom in 1993 al werd uitgezonden, zijn de afleveringen jarenlang herhaald voor de trouwe fans. Samen met Slater, Screech, de knappe Kelly Kapowski, Liza Turtle en de onzekere Jessie Spano, maakte Zack Morris Bayside High onveilig, tijdens zijn jonge college jaren.

Wie was jouw favoriete serieheld? Laat het ons weten in de comments hieronder! Nu eerst even lekker inkomen met de intro van ‘Saved by the Bell’!:

Nu is natuurlijk de vraag: Hoe is het met die oude personages uit ‘Saved by the Bell’? We hebben het zowel in foto als video:

View post on imgur.com

En hierbij een video:

Hoe is het met Zack Morris uit SBTB?

Met hun vele avonturen droomde je weg bij het Amerikaanse college life. De eindeloze herhalingen bevestigen hoe populair de serie was. Hoe is het nu met hoofdpersonage Zack Morris?

https://twitter.com/newportreehill/status/750812495858794498

Hoewel Zack 19 jaar was toen de serie aan z’n einde liep..

Zack Morris: the 90’s teen who made this cellular telephone look cool

..kan je je bijna niet voorstellen dat de 42-jarige Mark Paul momenteel getrouwd is en maar liefst vier kinderen heeft!

Wie nog steeds niet genoeg kan krijgen van deze held van vroeger: Mark Paul is te zien in een nieuwe sitcom serie! Truth be Told debuteerde vorig jaar. Hierin is Mark Paul niet te zien als college student, maar als… college professor! Wie had dat gedacht. Blijkbaar verlangt Mark Paul diep van binnen toch nog een beetje naar zijn tijd bij Bayside High.

Deel deze nostalgie en laat in comments weten wie jouw favoriet personage uit Saved by the Bell was!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer