Hoe is het NU met Kenan en Kel (en de rest van de cast)?

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

kenankelcover

Ben jij opgegroeid in de jaren ’90? Dan kan de hitserie Kenan en Kel je niet ontgaan zijn! Deze twee hilarische tieners konden je op elk moment opvrolijken! Wij zochten uit hoe het nu met de cast gaat!

Via: Kenan & Kel (capture)

Kenan en Kel

Awww, here it goes!

Deze hilarische serie was eind jaren ’90 op de Nederlandse televisie te zien. Op het kanaal Nickelodeon werden alle 62 afleveringen uitgezonden. Vandaag de dag wordt de serie nog regelmatig herhaald en wij snappen het wel. Kenan en Kel was de bom! De vrienden Kenan en Kel maakten samen de leukste dingen mee en Kenan’s familie was er een om niet te vergeten.

Via: Kenan & Kel (capture)

De intro

Bekende rapper Coolio was ook een grote fan van de serie, hij maakte de intromuziek. Hij sprak tevens de beroemde ‘awww, here it goes’ in. Bekijk hieronder de intro van deze serie. Lekker nostalgisch!

Orange soda

Kenan en Kel hadden alles: humor, creativiteit, en niet te vergeten een zeer aanwezige ‘orange juice’-verslaving!

Who loves orange soda?

Kenan en Kel: de film

Wist je dat er ook een film is gemaakt van de serie? De film Two Heads Are Better Than None verscheen in 2000. Het verhaal gaat als volgt: Kenan en Kel gaan op vakantie. Eigenlijk is Kel niet uitgenodigd, maar hij verstopt zich op de achterbank van de auto en gaat zo stiekem toch mee. Na een paar dagen stranden ze zonder benzine, en moeten ze daarvoor naar de stad. De eindigen in Rockville bij Arthur, een man zonder hoofd. Kenan en Kel slaan op de vlucht… Wat er dan allemaal gebeurd kan je natuurlijk zelf nog ontdekken! Dit is alvast een grappig voorproefje!

Hoe gaat het nu?

Het is inmiddels 17 jaar later en hoewel de afleveringen dus nog steeds uitgezonden worden, zijn wij wel benieuwd hoe de cast er nu uitziet! Lees daarom verder op de volgende pagina!

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...