Vakantie is heerlijk en ook een hond heeft dan zijn eigen ’thuis’ nodig. Nu gaan we in Nederland massaal met de caravan op vakantie, maar deze ‘honden-caravan’ maakt het nog aangenamer voor jouw trouwe viervoeter waardoor hij thuis ook op vakantie is.

Natuurlijk is er ook een hondenhok, maar ik denk nadat je deze foto’s hebt gezien, je ook voor de hondencaravan wil gaan. Maar naast deze tof ontworpen caravans voor honden, is er ook aan de inrichting gedacht. Er is ruimte voor twee voerbakken, natuurlijk krijgt je een persoonlijke nummerplaat en is er een LED-lamp ingebouwd.

Hondencaravan3

Deze zogenaamde Pet Trailers zijn ontworpen door Judson Beaumont van Straight Line Design en beschikbaar in vier verschillende varianten. De inspiratie haalde Beaumont uit vintage trailers die we kennen uit de jaren 40 en 50.

Ben je enthousiast geworden over deze honden-trailers, voor omgerekend zo’n € 750 kun je een Pet Trailer aanschaffen.

 

 

Hondencaravan4

Hondencaravan5

Hondencaravan6

Hondencaravan7

Hondencaravan8

Hondencaravan9

Hondencaravan10

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer