Stel je zoekt een nieuwe huisgenoot, dan zet je een advertentie. Tot zover niets aan de hand maar Isabella, de vrouw in kwestie, heeft nogal wat eisen. Zo moet de huisgenoot om 21.00 uur ’s avonds het licht uit hebben en TV kijken is ook geen optie. Maar er is nog veel meer.

Deze lieve mevrouw geeft zelf toe dat ze streng en gestructureerd is en dat laat ze blijken, meer dan. Ten eerste mag je overdag niet aanwezig zijn en ook werklozen of mensen met een bijstands-uitkering zijn zeer zeker niet welkom. Wil je stroom hebben (wie heeft dat nu nodig) dan kun je bijbetalen, net als voor het eten! Wel wat de pot schaft, anders hoeft het niet.

Mocht je het koud hebben in de winter, denk dan ook maar niet dat je de verwarming mag aanzetten, doe maar een warme trui aan! TV kijken doe je niet, je kunt beter je huiswerk maken, of een boek lezen, want van TV kijken leer je niets. Hoe dan ook, mevrouw Isabelle heeft nogal wat noten op haar zang, dus of ze snel een huisgenoot gaat vinden is de vraag.

Finger

Om alles nog een rustig na te lezen, check hier de advertentie op Marktplaats van strenge Isabelle. Wij hebben wel nog een ultieme kandidaat als suggestie, maar misschien worden die € 300 huur dan wel een probleem.

Voor de zekerheid: mirror deel 1 en 2.

Afbeelding via concerningus.files.wordpress.com

 

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer