We zijn los: K3 heeft het eerste weekend met concerten van de nieuwe show succesvol afgerond! Vele duizenden fans hebben genoten!

13.000 fans hebben dit weekend kunnen mee zingen met Hanne, Klaasje en Marthe, maar ook met de ‘oude’ K3: Josje, Karen en Kristel! Dubbel pret dus! 5 nieuwe meezing-toppers werden voor het eerst ten gehore gebracht, maar daarnaast natuurlijk de vele bekende hits uit de afgelopen tijd (en in 17 jaar zijn dat er erg veel geweest)! De grootste meezinger was natuurlijk 10.000 luchtballonnen, het nieuwe lied dat niet lang voor de show uitgebracht werd. Fans hebben dat lied natuurlijk al goed kunnen oefenen en het kwam dan ook maar liefst 2 keer uit alle keeltjes! Voor de komende shows hebben fans nog meer tijd om te repeteren, zeker met de nieuwe CD 10.000 luchtballonnen!

k3bestel

Voor de nieuwe meisjes is het nog flink wennen, maar de eerste shows zijn erg goed gegaan! Het belooft alleen maar meer voor de volgende shows! Met name de wat oudere fans moesten echt een traantje laten bij het afscheid van de Josje, Karen en Kristel. Het is natuurlijk moeilijk om afscheid te nemen als je met deze K3 groot bent gebracht. Hier zijn nog enkele sprekende reacties en natuurlijk enkele beelden van de show:

Op zoek naar de nieuwe CD of wil je juist de ‘Beste van K3″… Zoek niet langer!

K3-CD-10000

K3-CD-best

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer