De nieuwe K3 heeft het razend druk en ze rennen van het ene optreden naar het andere. Dat betekent ook dat ze niet meer voor alles tijd hebben, waar ze vroeger actief mee waren. Jana vond dat niet zo leuk, maar toen…

Scouting

Hanne was scoutingleidster, waar ze onder andere Jana in haar groep had. Hanne was veruit haar favoriet, maar ze zag haar natuurlijk niet meer nadat de nieuwe K3 geformeerd was. Gelukkig hebben ze elkaar weer kort kunnen zien en de reactie van Jana was onbetaalbaar.

Als klap op de vuurpijl mocht Jana ook nog backstage naar Hanne en de andere meiden. Ze vlogen elkaar in de armen en Jana heeft de nieuwe K3 gestrikt om een keer te komen koken, chapeau. Ze eindigde met: VUISTJEEE!

De volledige video is te zien op HLN.be

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer