Wil je lekker meezingen met ‘Jij bent de bom’, maar je hebt de CD (nog) niet? Geen nood… het kan gewoon met deze kwaliteits-versie (MET de tekst)!!

Lekker meezingen met een K3-nummer, voor de echte K3 fan hoort het er zeker bij! Het is ook bijna standaard kost om je goed voor te bereiden, mocht je naar een concert gaan! Heb je de nieuwste CD ‘Tienduizend luchtballonnen’, dan is het meezingen of oefenen totaal geen probleem, maar als je deze nog niet hebt, is het niet mogelijke te officiële versie van liedjes te vinden en moet je het vaak doen met mindere kwaliteit…

k3bestel

Gelukkig heeft Studio 100 ‘Jij bent de bom’ online gezet… supergoede kwaliteit en MET teksten, zodat je nog gemakkelijker mee kan zingen! Het is nog niet de nieuwe clip, dus daar de fans zich nog op blijven verheugen! Veel plezier!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer