Het is bijna zover, het definitieve einde voor de ‘oude K3’. Kristel, Karen en Josje zullen afscheid nemen van K3, maar wat nu…?

Kristel en Karen onder de pannen

Kristel en Karen weten al precies wat ze gaan doen nu hun K3-carrière. Zo zal Kristel verbonden blijven aan K3 en de rol gaan vervullen van manager. Ook Karen heeft ervoor gezorgd dat ze niet in een diep gat valt en heeft het druk met allerlei werk op TV. Ze heeft een contract met VIER en VIJF. Maar Josje… Tsja..

Josje?

Wat Josje gaat doen is nog allerminst bekend. We weten dat ze een eigen stijlboek gaat uitbrengen met de naam ‘Dresscode Josje’, maar wat ze verder gaat doen is nog niet bekend. Een journalist  van Dag Allemaal zegt dat Josje niet meer populair is in Nederland, ze is weggezakt in de anonimiteit. Dit zou kunnen betekenen dat het aantal opdrachten en schnabbels minimaal zal zijn in Nederland. Maar wat gaat Josje dan doen?

Ze heeft in ieder geval veel passie voor mode, maar wat ze daarmee wil gaan doen is ook nog niet helemaal duidelijk. Na het laatste optreden begin mei gaat ze een maand naar Zuid-Amerika om gewoon haar hoofd even leeg te maken, te overdenken wat de volgende stap gaat zijn. Ook haar vrienden weten niet was Josje wil gaan doen…

We gaan het zien en hopen dat Josje ons binnenkort gaat verrassen met iets… Iets tofs… Iets leuks!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer