Goed nieuws voor de oudere K3-fans! Na een grote oproep via social media, heeft Studio 100 besloten een K3-show voor volwassenen te geven!

Al weken is er een groeiende oproep op Facebook, maar ook op deze website, om naast de concerten gericht op kinderen, ook een show voor volwassenen te maken. Er is ook een speciale facebook-pagina opgericht, die snel groeide in het aantal volgers. Dit was het bericht, waar de pagina mee begon:

K3 is afgelopen weekend begonnen aan hun afscheidstournee in Gent , het viel op dat naast kinderen en hun ouders ook…

Posted by Wij willen een K3 avond show voor volwassen fans met staanplaatsen on maandag 30 november 2015

Uit onze PEILING bleek, dat maar liefst 93% van de meer dan 4000 (!!) stemmers, graag een show voor ouderen zou zien en dat een zowel avondshow als staanplaatsen belangrijke wensen zijn.

k3bestel

K3 heeft geluisterd

Tot vreugde van waarschijnlijk veel oudere fans, heeft K3 de oproep ten harte genomen. Kristel was degene die het goede nieuws mocht verkondigen:

De wensen van onze volwassen fans zijn goed aangekomen! Een #K3 avondshow ✔️met staanplaatsen✔️Show mag dezelfde zijn ✔️ dansen willen ze! ✔️

Posted by Kristel Verbeke on zaterdag 12 december 2015

Het is nog niet bekend of het om één of meerdere shows gaat en waar deze zal/zullen plaatsvinden. Op de grootste fansite van en door fans wordt je op de hoogte gehouden! Nu maar hopen dat oma’s (aan de top) geen oproep beginnen voor een senioren-show! 😉

K3-cadeaus

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer