Dat de K3-afscheidsshows veel emoties naar boven halen voor de fans, is duidelijk! Maar er gebeurde nog iets ongelooflijks speciaals in deze show!

Het laatste concertweekend is in volle gang, met als klap op de vuurpijl het afscheidsconcert van zondag 17.00u. Fans nemen hier afscheid van de oude K3’tjes en ‘verwelkomen’ Hanne, Klaasje en Marthe!. Ook voor de vaste collega’s op en rond het podium is het een speciaal moment. Maar alsof het niet genoeg is, gebeurt er nog iets onverwachts, maar ongelooflijk prachtigs…

Verrassing op het podium

Raya is ‘dance captain‘ voor K3 en heeft al 13 jaar meegedanst op de shows van de K3’tjes! Voor haar zijn dit natuurlijk ook emotionele dagen, ook zij neemt afscheid van Josje, Karen en Kristel! Op een gegeven moment wordt zij naar voren gevraagd en staat ze in de spotlights met de K3’tjes te praten. Wat daarna gebeurt moet je zelf zien:

Wat een prachtig en onvergetelijk moment! DEEL dit mooie moment met je vrienden!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer