Scholen in België maken kans op een exclusief concert van K3… Voorwaarde is dat zij de meeste gebruikte batterijen per leerling inzamelen!

BEBAT, een recycle-bedrijf in België, daagt alle Vlaamse lagere- en kleuterscholen uit om gebruikte batterijen in te zamelen en wil de beste scholen belonen met een UNIEKE prijs!. Uiteindelijk zullen de leerlingen in de periode van 2 mei t/m 20 mei 2016 flink hun beste moeten doen. De school die het grootste gewicht aan gebruikte batterijen per leerling heeft ingezameld, maakt kans op een exclusief K3-concert op vrijdag 17 juni 2016!


Het concert wordt gegeven in de school zelf! Bebat en VTMKZOOM zorgen voor de praktische organisatie en maken er een korte, leuke reportage over. Uniek voor de leerlingen dus! (Vlaamse) scholen kunnen zich aanmelden op de website van BEBAT, maar op leerlingen (die #echteK3fan zijn) kunnen hun school via VTMZOOM aanmelden! Op 13 juni wordt de winnaar bekend gemaakt…

We zijn dus benieuwd op welke school de meeste #echteK3fans zitten! 😉

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer