De CD’s van 10.000 luchtballonnen gaan als warme broodjes over de toonbank, de kaartverkoop voor de K3-concerten gaat bijzonder hard en de merchandise-verkopers hebben niets te klagen. Toch schort er iets aan…

Regenboog-shirts voor jongens

De regenboog-jurkjes die verkocht worden zijn, vanzelfsprekend, voor meisjes. Maar er zijn ook veel jongetjes die helemaal weg zijn van K3 en graag zo’n tof regenboog-shirt willen hebben. Helaas is dit niet te koop, maar moeder Karlien Surdiacourt wist daar wel raad mee.

Lees ook: Jana dolgelukkig als ze scoutingleidster Hanne terugziet

Ze plaatste onderstaande foto op Instagram waarop ze haar trotse zoontjes laat zien die een nieuw, echt jongens-regenboog-shirt aan hebben. Een mooi initiatief en misschien wel een topidee voor Studio 100.

Jongensshirt

 

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer