Een K3-show is geweldig om te zien, maar toch blijft er één vraag open voor de wat oudere fans: kan er geen show voor ons komen?

Eerder kaartten we het onderwerp ‘concerten voor oudere K3-fans’ al aan. In 17 jaar tijd, zijn vele opgegroeid met K3 en voor hen komt is afscheid van Josje, Karen en Kristel dan ook iets moeilijker, dan voor de echte jonge fans. Inmiddels hebben bijna 3500 mensen de korte peiling ingevuld en het resultaat is uitzonderlijk, maar misschien niet zo heel erg verrassend. Diegene die nog niet gestemd hebben, kunnen dat hieronder doen. Iedereen die al gestemd heeft, kan hier ook meteen de antwoorden op de vragen zien (click op het linkerpijltje hieronder):

Niet alleen is het bovenstaande resultaat zeer overtuigend, het blijkt ook wel dat dit echt leeft onder de K3-fans door de verschillende items op internet. Zo is er gisteren een filmpje op youtube gezet, waarbij mensen gevraagd is naar hun mening. Ook Laura Aussems, ex-kandidate in K3 zoekt K3 geeft haar mening hierin:

De makers van deze video hebben tevens een speciale Facebook-pagina gemaakt, waarbij de titel genoeg zegt. Meer dan 5500 volgers ‘willen een K3 avond show voor volwassen fans met staanplaatsen’! Dat zegt genoeg, niet?

Wij zouden het zelf ook erg leuk vinden als er zo’n show zou komen, maar vertrouwen op een goede beoordeling van Studio 100 (samen met de 6 dames) hierin. Hopelijk krijgen ze al het enthousiasme (ook vanuit vroegert.nl) mee!…

K3-cadeaus

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer