Hanne, Marthe en Klaasje hebben een bijzonder drukke agenda na het winnen van K3 zoekt K3. Zo moest de nieuwe single opgenomen worden met bijbehorende videoclip, er staat een album op de planning en natuurlijk de concertreeks die van start is gegaan eind november. Maar er komt nog veel meer…

2 TV-shows

De sneltrein raast gewoon door in december, er komen twee tv-shows waarin de kersverse K3 te zien zal zijn. De eerste show wordt uitgezonden vanaf 21 december t/m 25 december, een docusoap waarin Klaasje, Hanne en Marthe gevolgd worden nadat ze van het podium afstapten na de finale. Hierin zien we de weg naar de concerten, ontmoetingen met fans en andere beslommeringen van K3.

 

In de tweede serie zien we hoe de nieuwe K3 intrek neemt in de K3-flat en zal de titel ‘Welkom bij K3!’ gaan heten. Deze zal te zien zijn in de tweede week van de kerstvakantie. Ook Kristel, Karen en Josje zullen te zien zijn in deze serie. Deze programma’s zijn te zien op Studio 100 TV. Ga jij kijken?

Via: HLN

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer